wedstrijdverslag Lelystad Commanders Cadets vs Spijkenisse Scouts

Zondag 10 juni om 9:00 het  team present. De materiaalman wilde zelf het veld verder uitzetten waardoor de Cadets zich konden voorbereiden op de wedstrijd.

10:30 line – up voor de pascontrole , iedereen op tijd de juiste jersey aan en goedgekeurd. Langs het veld zie ik veel fans hun stoel uitklappen om in dit mooie weer naar ons mooie spel te kijken.

11:00 kick off en worden vrij snel overvallen door de scouts met een achterstand oplopend naar 0-14 in de eerste Q. Wat is er aan de hand?? Ok de scouts zijn snelle spelers en als team al lang met elkaar ? spelend . Met het white board situaties aangekaart en visueel gemaakt waarom tackles niet lukken, spelers te laat bij hun man zijn etc. 2thQ een TD van Ramon 6-14 mooie plays maar meer zat er niet in. Scouts blijven daarentegen in score modus. Met fraaie runs, helaas voor LC, loopt de score verder uit. Met de stand  6-34 de halftime in. Even bijkomen in de oplopende warmte met lunch van thuis, fruit en druivensuiker vd coaches. Er wordt gesproken over de leerzame momenten, frustraties op zichzelf betrekkend als iets niet lukt. Na de woorden van de coach om er verder een leuke wedstrijd van te maken gaan ze toch weer wat scherper het veld in. In de 3thQ komen er nog wat TD’s bij van de scouts  6-42. Toch zien we nieuwe plays van de Commanders. Goed uitgewerkt maar net niet de endzone in. Dan een Safety door scouts,8-42.
Oke .. vandaag verloren op punten en bijna van zichzelf. Dat is ?! Uitdelen en incasseren. En vandaag hebben de cadets geïncasseerd en hopelijk volgende week gaan ze weer uitdelen! Ik ben present , jullie ook?
Zondag 17/6 kick off 11:00 home field

 

Zie ook: