Lelystad Commanders cubs1 vs Amersfoort Untouchables 10-06-2018

Zondag 10 juni,  wij ontvangen Amersfoort bij ons thuis in Lelystad, de uit wedstrijd naar hun toe, hadden we met maar 3 punten verschil gewonnen, dus we moesten er tegenaan om de eerste plek in de competitie te behouden. We begonnen goed, de tegenstander bleef op 0 en we gingen het 2de kwart in met 30-0. Amersfoort kwam ook aardig op gang en we gingen de half-time in met 42-6. Na wat beloofde lekkere broodjes en gesuikerde appeltjes, weer het veld op.

Coach Anne en coach Marcel waren goed op dreef en hielpen de jongens naar het 4de kwart met 54-14. Amersfoort had de smaak te pakken en de eindstand werd tenslotte 82-40. Leuke sportieve wedstrijd, mede dankzij de scheidsrechter coach Daniel.  Door te winnen zijn cubs1 zeker van een plek in de play-offs, volgende week nog 1 regulaire wedstrijd tegen Leiden.