Peewees

Flag football is een non-contact  vorm van het American football en richt zich voornamelijk op de technische en tactische aspecten van American football. In plaats van elkaar te tacklen, heeft de speler lintjes omhangen welke weggetrokken worden door de verdedigende speler.

Deze ‘vriendelijke’ vorm van American football is in het bijzonder geschikt om kennis te maken met de sport. Iedereen kan flag football spelen ongeacht je postuur en dus genieten van het gooien, vangen en lopen met de bal. Het flag football wordt in een 5 tegen 5 competitie gespeeld.

Het Peewee flag team is het jongste team van de AFL Commanders. De Peewees laten duidelijk van zich spreken in de Nederlandse competitie. De Peewees behoren tot de top 4 van Nederland. Iets waar wij als vereniging dan ook trots op zijn.

Meedoen:
De leeftijdscategorie is van 7  t/m 12 jaar. Wil je bij dit team spelen of wil je gewoon een keer een training bijwonen om het football gevoel te ervaren kom dan eens langs op één van de trainingsdagen. Wil je meer informatie hebben over het Peewee flag football of wil je zelf spelen. Klik dan hier!

Commanders Peewees!

Peewees