Lelystad Commanders Cubs 1 vs Leiden Lightning 17-06-2018

Zondag 17 juni 2018

Onze laatste reguliere wedstrijd voor dit seizoen, we spelen uit tegen Leiden.

Onze jongens moesten nog even de dieselmotor opstarten, want we werden in het eerste kwart verrast door Leiden met 14-6.

De coach van Leiden, was het niet met veel dingen eens en dat merkte onze jongens ook wel, we gingen de half-time in met achterstand 27-20.

Even een pep-talk van de coaches Marcel en Anne, en de dieselmotor was opgewarmd hoor……de jongens liepen al aardig in, in het derde kwart 33-44.

Nog 20 minuten te gaan in het laatste kwart en dan mogen we ook officieel zeggen dat we in de play-offs staan met onze Cubs1 .

Het fluitsignaal klonk en we hebben gewonnen met 40-72 !!!

Joshua vloog weer ouderwets dansend over het veld, de endzone in.

Jesper wist zich regelmatig vrij te spelen, wat resulteerde in een TD.

Clifton ving het bitje niet met zijn mond, maar wist wel genoeg flags te pakken.

Sem kon door zijn lengte en bal vastigheid ook een aantal TD’S maken.

Lucas liet zien wat een betere QB hij elke wedstrijd word, en wist iedereen weer te vinden.

Stan onze blits kampioen, kon door het flaggen van de QB in de endzone voor de defence weer punten op het bord zetten.

Kilian onze alleskunner, verbaasde de tegenstander door zijn interceptions en zijn springvermogen.

Leuke game mannen , op naar de play offs volgende week in Lelystad !!!