Sinterklaasbowl 2018 toernooiverslag met Video van de Commanders PeeWees

Toernooi verslag Sinterklaasbowl 18-11-2018

Sinterklaasbowl in Almere. Meestal nat, maar niet vandaag. Vandaag was er een zonnetje, maar wel ontzettend koud.

De eerste wedstrijd was tegen Flevo Phantoms 1. Ook nu bleek dit team een maatje te groot. Was wel een goede warming up. Verloren 35-0

Tweede wedstrijd tegen Flevo Phantoms 2. Een team waar we al eerder van gewonnen hadden. Ook vandaag weer van gewonnen, met de gelijke stand als in de competitie 6-0 winst.

Derde wedstrijd tegen 010 Trojans. Vandaag wil het allemaal net niet lukken. Gelukkig was 1 TD genoeg tegen de 010 Trojans 6-0 winst.

Vierde wedstrijd tegen Crusaders. In de competitie nog niet tegengekomen. Was erg benieuwd hoe zij zouden spelen. Crusaders was sterker dan ik dacht. Of waren wij er niet helemaal bij? Verloren met 21-6

Kruis finale tegen Flevo Phantoms 1 Een team dat we liever niet tegenkomen. LC was toch, na een koude dag, sterker dan in de eerste ontmoeting deze dag. We weten nu wel een TD te maken. Verloren met 35-6.

Vandaag was het niet onze beste dag. Een hoop ging niet zoals dat anders wel zou gaan. Was het de kou?, de wedstrijden van 20 minuten? Geen idee. Ik denk dat iedereen het er wel mee eens was dat een toernooi in 5 graden niet eenvoudig is. Als ouder ben ik ontzettend trots op onze kids dat ondanks de resultaten en de kou de lol en plezier er niet minder onder werd. Simo is vandaag uit geroepen tot MVP. Natuurlijk ontzettend verdiend.

 

Bekijk hier ook wat video beelden!

Zondag 25 november is het zover. Eindelijk een thuiswedstrijd. Daar wachten de Crusaders en Leiden Lightning op ons. Tot dan.