Laatste nieuws

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Het laatste nieuws! Belangrijke mededelingen!
1. Locatie clubhuis. Het bestuur heeft een formele aanvraag ingediend voor de locatie die onze voorkeur heeft: bij het hoofdveld, vanaf het huidige clubhuis gezien, rechts van de tribune.
2. Promotiefilm. We hebben nog geen aanmeldingen gehad voor het maken van een “Wij hebben een nieuw Clubhuis nodig” promotiefilm die geplaatst kan worden op de fundraising websites Yes we Care.nl en 121donations.nl. Hoe meer aandacht we vragen hoe meer kans op donaties we hebben!
3. Sponsoring. Er zijn al een paar ideeën om sponsoring en of donaties te genereren. Maar we willen graag zo veel mogelijk gebruik maken van jullie suggesties en netwerken! Wie heeft er ideeën om sponsoring en of donaties te genereren? Alle ideeën, het liefst met uitwerking en een strijdplan, zijn welkom en bespreken we graag met jullie.
4. Contributie. Voor de leden of ouders/verzorgers van leden die hebben aangegeven zelf zorg te dragen voor overmaking van de contributie en dit nog niet gedaan hebben: DOE DIT! En loop geen achterstand op. Informatie over bedragen en betaalgegevens zijn te verkrijgen bij Dave de Bruin, penningmeester.
5. Kleding. Dit geldt eveneens voor de bestelde en ontvangen kleding. Graag zo spoedig mogelijk het verschuldigde bedrag voldoen! “Commanders in Command I Salute you”[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ozy_tweet_box caption=”Stuur een tweet @CommandersLC” caption_remaining=”tekens resterend” placeholder=”Typ hier uw tekst…” button_title=”Tweet verzenden” username=”CommandersLC”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”button_count”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row]

Zie ook: