LC2 vs AU (een gezellige zondagmiddag)

Wat pech met het uploaden van het vorige verslag komt nu alweer het wedstrijdverslag van afgelopen zondag. Cubs 2 tegen Amersfoort Untouchables of te wel AU. Wat was iedereen blij en gezellig op ons home field, de zon scheen en dus heerlijk vertoeven langs de lijn. We waren vandaag de enige discipline die speelden, inhaalwedstrijd van eind maart maar zeer gemotiveerd. Veel ouders waren er deze keer niet bij van de tegenpartij, maar aan onze kant weer de welbekende supporting. Daar waar in het begin een grote zoektocht voor de barbezetting gestart was bleek alweer dat tussen het spelen door er genoeg tijd en bemensing was om een natje of droogje te kopen in onze kantine.
Dat het mooi weer was, was ook duidelijk te merken aan de corners die veel passes van onze QB met veel overgave in hun handen kregen. In elke Q werd er gevangen en gerend over de end zone. Dinand gefocust op vangen en rennen heeft maar liefst vier TD’s gelopen, Jayden voor zichzelf verrassend 2 TD’s en Dion met enig showelement 1 TD. Niet de andere teamgenoten vergetend, want wat is er door iedereen hard gewerkt. Interceptions, flags trekkend zodat AU gestopt werd tot hun ergernis aan toe, first downs lopend zodat er veel gewisseld kon worden, ja een hoop energie.
Voor de eerste keer dit seizoen een hoge score van 42 punten tegen 80 van AU. Een saldo waar we trots op zijn. Het meeste waar ik trots op ben is dat de wedstrijd organisatie/ coaches, scheids en de teammanager de ploegen hebben laten spelen! Onze spelers zijn goed en worden steeds beter door het spelen dus op naar de volgende wedstrijd. Op zondag 18 mei tegen Flevo Phantoms.

Zie ook: