Nieuwe Vrijwilligers

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Hallo Commanders Familie, Lelystad, 23 april 2014

Even een bericht van de penningmeester.

Vrijwilligers
Als Bestuur zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de club. Wij stellen graag de nieuwe vrijwilligers aan jullie voor.

Annette van Andel, moeder van Jasper Djouma heeft zich aangemeld als vrijwilliger voor de Communicatie & PR (Public Relations) commissie. Annette heeft ervaring met Communicatie & PR en zij gaat zich richten op het stroomlijnen van de PR en Communicatie uitingen van de Commanders en de daarbij behorende communicatiemiddelen. Inmiddels heeft ze voorschot genomen door een puik communicatie plan op te stellen waarmee wij (lees de Communicatie & PR commissie en het bestuur) de reeds aanwezige beleidsplannen kunnen stroomlijnen en voor de toekomst kunnen optimaliseren.

Marcel Böckling, vader van Tom Böckling, heeft zich aangemeld als lid van de vrijwilligers Commissie. In zijn rol neemt hij de verantwoording op zich om de inzet van vrijwilligers en vrijwilligers diensten te coördineren en goed te communiceren zodat een ieder weet waar en wanneer zijn diensten nodig zijn. Hij is inmiddels voortvarend begonnen en zijn inzet begint zijn vruchten af te werpen waarvoor dank!

Secretaris
Vooruitlopend op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (AVL) willen wij als bestuur kenbaar maken dat René Pol (vader van Dinand Pol) en Michael van Dam (vader van Ruben van Dam) zich in een soort DUO baan hebben aangemeld als secretaris van de AFL Commanders.

Zoals jullie misschien wel of niet gemerkt hebben, hebben zij zich reeds op vele terreinen geroerd om zaken in goede banen te leiden en waar nodig in te springen.

Bij de eerst volgende ALV worden zij officieel voorgesteld en kan er gestemd worden om hun aanmelding te bekrachtigen.

Commanders in Command “I Salute you”

Dave de Bruin
Penningmeester[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ozy_tweet_box caption=”Stuur een tweet @CommandersLC” caption_remaining=”tekens resterend” placeholder=”Typ hier uw tekst…” button_title=”Tweet verzenden” username=”CommandersLC”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”button_count”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row]

Zie ook: