Play offs Cadets vs Almere Phantoms 24-06-2018

Wedstrijdverslag zondag 24-06-2018

Play offs cadets, enigszins verrast dat we meedraaien in het “volledige” seizoen wat afsluiting betreft. Top geregeld?? door de afbn.

Samen met de coaches en Arnold het veld klaargezet en de tent versierd met blauwe en gouden ballonnen en slingers. Full house op eigen veld , en we hadden er zin in!

De coaches hebben de cadets rustig laten voorbereiden , ieder op zn / haar eigen manier. In de kleedkamer een gefocuste mindset gegeven . Dit met vooral de boodschap erin om er vooral een leuke wedstrijd van te maken met elkaar.

12:00 kickoff met veel publiek erbij. De defence staat te buffelen, harde tackles, groep tackles met af en toe een rem er op gezet door de referee . De offence line had het zwaar met de snellere en sterke defence van de Phantoms . Onze QB kreeg te veel druk en te weinig tijd om te gooien. Door deze druk keuze stress wie het eerst vrij stond om naar te passen. Toch via interception de endzone gehaald maar de TD gold niet ivm illegal block. De run werd net voor de endzone gestopt en konden net niet doorstoten… frustratie . Sommige cadets vochten met zichzelf. Dan blijkt weer hoe hecht dit team is. Elkaar oppeppen, terecht wijzen en voor t zelfde doel blijven gaan.

Het mocht niet zo zijn deze keer. We verloren de play offs, maar met opgeheven hoofd op de 50 yards line iedereen bedankt . Als ik dan de berichten lees van de Phantoms over deze pot, mogen we zeker trots zijn op ons team. Sportief, respectvol en met moed en krachtig spel de play offs spelen, was een goede generale voor de Phantoms!

Proud to be working with the cadets!