HBO studenten ondersteunen AFL Commanders!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Afgelopen woensdag (5 maart jl) heeft het bestuur twee studenten aangenomen om een stageopdracht uit te voeren binnen onze vereniging. De twee studenten zijn Frank van Deventer (een welbekende voor de vereniging) en Daan Ros (18 jaar en komt uit Zwolle). Frank en Daan zij studenten van de HBO opleiding Sport, Gezondheid & Management en gaan de komende 5 weken een onderzoek binnen de AFL Commanders houden. Beiden zullen elke woensdag aanwezig zijn op de vereniging om informatie te winnen.

De opdracht is het uitvoeren van een Preventieve Organisatie Diagnose en het geven van een adviesplan aan de AFL Commanders.

Om vereniging goed te leren kennen wordt er onderzoek gedaan bij de AFL Commanders. Allereerst wordt er inzicht verkregen in het functioneren van de vereniging. Daarnaast dienen de uitgangspunten en het bestaansrecht van de vereniging in kaart gebracht te worden. Voor de AFL Commanders ligt er aan het einde van de periode een uitgebreide interne- en externe analyse en een beleidsadviesnotitie.

Frank en Daan willen graag de mening van de leden (ouders/verzorgers van jeugdleden) verkrijgen en hebben hiervoor een enquête opgesteld. Wij hopen dat zoveel mogelijk leden deze enquête zullen invullen voor een zo breed mogelijk beeld. Hierbij de link: http://www.thesistools.com/web/?id=393065 . Ook zullen zij gedurende de 5 weken periode verschillende mensen interviewen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke sportgroet,
Namens het bestuur van de AFL Commanders

Erik Hagen Voorzitter AFL Commanders[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ozy_tweet_box caption=”Stuur een tweet @CommandersLC” caption_remaining=”tekens resterend” placeholder=”Typ hier uw tekst…” button_title=”Tweet verzenden” username=”CommandersLC” hashtag=”LCenHBO”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”button_count”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row]

Zie ook: