Commanders Cadetten en Senioren winnen hun eerste competitiewedstrijd!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cadetten O-Line tegen de Crusaders D-Line

Cadetten O-Line tegen de Crusaders D-Line

23 februari jl. hebben zowel de jeugd tackle (Cadetten) als de senioren tackle hun eerste AFBN competitiewedstrijd gewonnen. De Cadetten speelden de voorwedstrijd tegen de Crusaders uit Amsterdam. De wedstrijd ging lang gelijk op maar de volharding en hoge inzet van de Commanders jeugd maakten uiteindelijk het verschil. Na 4 kwarten was de einduitslag 20-0.

Na deze jeugdwedstrijd moest de hoofdmacht van de Commanders aan de bak. De eerste competitiewedstrijd moest gespeeld worden tegen de altijd lastige Amersfoort Untouchables. Het team uit Amersfoort wat bijna 2x zo groot is als de Commanders gingen met volvertrouwen de wedstrijd in. Het vertrouwen spraken ze uit door de gewonnen toss over te dragen aan de Commanders waardoor de Commanders mochten kiezen wat ze wilden. Een Kick Off of een Kick Off Return. De Commanders kozen voor een Kick Off Return. Zo gezegd zo gedaan. De Kick van Amersfoort was redelijk goed geplaatst maar het antwoord van de Commanders was genadeloos. Sidney Kunst ving de bal en bracht deze direct terug voor een Touch Down. Daarna scoorde de Commanders in de eerste helft nog 1x. Het werd uiteindelijk een Defense feestje. De wedstrijd werd volledig gedomineerd door de Commanders verdediging. Helaas kon de Commanders aanval geen vuist maken, waardoor er in de tweede helft niet meer werd gescoord, al waren de mogelijkheden zeker wel aanwezig. Einduitslag 15-0.

Commanders Senioren Defense domineert tegen Amsersfoort

Commanders Senioren Defense domineert tegen Amsersfoort

Altijd heerlijk om te zien dat beide Commanders tackle teams met de volle winst in de pocket uit kunnen kijken naar hun tweede wedstrijd.
– 09 maart spelen de Cadetten uit tegen de Amsterdam Crusaders
– 16 maart spelen de Senioren uit tegen de Rotterdam Trojans[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ozy_tweet_box caption=”Stuur een tweet @CommandersLC” caption_remaining=”tekens resterend” placeholder=”Typ hier uw tekst…” button_title=”Tweet verzenden” hashtag=”commanderswebsite” username=”CommandersLC”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”button_count”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row]