Wedstrijdverslag Cadets LC vs Spijkenisse Scouts 26-2-2017

Wedstrijdverslag Cadets LC vs Spijkenisse Scouts 26-2-2017.

De laatste thuiswedstrijd in de competitie van dit seizoen, helaas werd ons veld afgekeurd maar gelukkig waren we welkom bij de Crusaders en konden we toch de wedstrijd spelen. De hand- en spandiensten anders ingezet en met dank aan de flexibiliteit van de chain crew en referees kon de game van start. Iets minder fans langs de kant, waarschijnlijk te wijten aan de weersomstandigheden. De mensen die wel gekomen zijn zijn super gemotiveerd en betrokken bij het team en het spel. Iets later dan gepland de kickoff tegen de Scouts.

1stQ De passing plays kwamen niet aan. Veel wind en regen dus over op running plays. Al snel een TD van # 5 Casper Hamers. PAT niet gelukt. Turn over en turn over en weer #5 Casper Hamers met een mooie run de endzone in.

2ndQ QB kan de bal niet kwijt, zelf er vandoor naar de endzone TD #9 Ruben van Dam.
Kick off, turn over. Running play van de Spijkenisse Scouts, TD tegen. Met 18-6 de half time in.

3thQ Wisseling van de QB en tactiek. Passing plays, mooie catches maar net niet de endzone gehaald door de defense van de Scouts. Goed stand gehouden en verschillende interceptions en fumbles van onze defence.

4thQ Meer druk van onze O-line met als gevolg een mooie TD van #24 Jonas Harzallah. Met nog 6 min te spelen een mooie catch ver in de endzone, TD #29 Ramon Thieme.
Laatste drive van Spijkenisse , de defence toegesproken door de coach om de laatste 20% nu te geven. Als een betonnen muur de offence tegen gehouden cq terug geduwd van de 10 yards-line.
Het is een feit, de ref doet de bal in de lucht en fluit af. In de pocket! 30-06!!! Winst en wel verdiend.
Alle 3 de coaches, chainers, waterboy, teammanagers, refs, spelers en de Crusaders als host BEDANKT voor jullie inzet!

Tekst: Margo Kouwer