Lelystad Commanders verliezen tweede wedstrijd op rij

Op 5 mei j.l. mocht het seniorenteam van de Lelystad Commanders aantreden tegen de ongeslagen Amsterdam Crusaders voor hun 7de competitiewestrijd van dit seizoen.

Vooraf werd al verwacht dat dit een zware wedstrijd zou worden. De combinatie van een aantal ontbrekende spelers door blessureleed of andere oorzaken en een wedstrijd tegen een van de beste teams van de competitie zijn het recept voor een zware middag op sportpark Sloten in Amsterdam.

Al vanaf het eerste moment werd duidelijk dat dit niet de wedstrijd van de Lelystadse formatie zou worden. Met de rust was de achterstand opgelopen tot 27-3 in het voordeel van de Crusaders. Het enige wapenfeit in de eerste helft kwam van de voet van kicker Frank van Deventer die zo zou later blijken de enige score voor de Commanders op het bord zette.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de eerste helft en zo stapte de Lelystad Commanders met hun tweede verliespartij op rij van het veld in Amsterdam. De uiteindelijke score was 42-3 in het voordeel van de Amsterdam Crusaders.

Aanstaande zondag 19 mei 2019, staat de eerste Polderderby in de eredivisie op het programma. In deze wedstrijd tussen de Lelystad Commanders en de Flevo Phantoms zal bepaald worden wie zich het sterkste team van de polder mag noemen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Doggersbank te Lelystad en zal om 14:00 uur aftrappen.

Deze wedstrijd is mede mogelijk gemaatk door onze sponsor van het seniorenteam, cafetaria de Kemphaan uit Lelystad. Heeft u een keer honger of lekkere trek, kijk dan op www.cafetariadekemphaan.nl , onze Facebookpagina of kom langs op de kempenaar 03-47 in Lelystad.

Foto’s Sandra Ruhe

Meer foto’s van de wedstrijd zien? Druk op deze link:
https://www.facebook.com/groups/24619894723/permalink/10156760244579724/