JT Commanders Speelden samen met de JT Island Spartans vs Izegem Tribes

Afgelopen zaterdag 18 september gingen de jongens van JT Island Spartans op weg naar Brussel om te spelen tegen Izegem Tribes, een team dat bestaat uit 45 spelers. Wegens omstandigheden en blessures misten we wat jongens dus met zijn 18en gingen ze de strijd aan. De jongens gingen goed van start en scoorden in Q1 de eerste Touchdown maar de PAT lukte niet Redelijk snel daarna scoorden de Tribes ook een Touchdown en benutte wel de PAT.

In Q2 kregen wij te kampen met wat blessures en helaas scoorden de Tribes weer een Touchdown met PAT. De break was even nodig want de energie was een beetje op.

Q3 ging van start met een Touchdown en PAT van de Tribes. De jongens herpakten zich goed door ook een Touchdown op het scorebord te zetten. Jammer genoeg kwamen er nog wat blessures waaronder een pink uit de kom die later ook nog gebroken bleek. De Tribes waren nog vol energie en scoorden weer een Touchdown met PAT en wonnen de wedstrijd met 32 tegen 12.

Ondanks het verlies hebben de jongens keihard gestreden en zijn ze toch winnaars want met zijn 18en tegen 45 is deze stand meer dan netjes.