Cubs winnaars Halloween Bowl 2016

Afgelopen zaterdag 29 oktober vond bij de Amsterdam Crusaders weer de jaarlijkse Halloween Bowl plaats. Onder bijna zomerse omstandigheden werd de poulfase door LC Cubs1 afgesloten met 2x winst (tegen Cru1 en Falcons) en 1x verlies (tegen Leiden) en daarmee was plaatsing voor de halve finale een feit!!

Tegenstander in deze halve finale was Leiden, waarvan in de poulfase dus verloren was…. Dit beloofde wat. De vroeg opgebouwde voorsprong kon worden vastgehouden tot de laatste minuut, maar helaas net niet lang genoeg. Dus verlenging… De spanning liep hoog op, zowel bij de spelers, coaches als bij het publiek  De defence stond als een huis wat de offense de gelegenheid gaf het winnende punt te scoren. Mooi teamwork om te zien en de opluchting was dan ook groot toen er afgefloten werd!! De finale was bereikt met als tegenstander de Amsterdam Cru2. En wat een finale werd dat! Onze cubs gingen helemaal los, schitterende aanvallen door de offense (zelfs vangballen via een tegenstander!!) en natuurlijk ook de benodigde TD’s. De defense gaf de hele wedstrijd geen krimp, een aantal interceptions en zelfs punten voor het flaggen van de QB in de endzone!! Eindstand 23-0!!!! En dus terechte WINNAARS van de Halloween Bowl 2016.